Wellness herning healingsmassage odense

wellness herning healingsmassage odense

Hos CityFys Wellness i Herning inviteres du indenfor til en indbydende massage; fri adgang til spa afdelingen FAIR OG BILLIG MASSAGE - ODENSE. NY. De bedste steder med tilbud på spa, velvære, Fitness og wellness i Herning og Find tilbud på Wellness, Ansigtsbehandling til mænd og kvinder, Massage, Hot. Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro. Vi tilbyder en bred vifte af terapi- og behandlingsorienterede massageformer, som sikrer at du får de bedste. Hos CityFys Wellness i Herning inviteres du indenfor til en indbydende massage; fri adgang til spa afdelingen FAIR OG BILLIG MASSAGE - ODENSE. NY. Vi tilbyder udebehandlinger til private samt firma-ordninger. Vi tilbyder også akupunktur, voksbehandlinger, hårfjerning og zoneterapi. CityFys Wellness står for DGI-byen København og DGI Huset Hernings behandlingstilbud, bl.a. massage, fysioterapi, hot stone, ansigtsbehandlinger og voks. CityFys Wellness i DGI Huset. HERNING. Vi behandler dig godt! Velkommen til.

Wellness herning healingsmassage odense - være med

Makeup artist og fotografering — Odense Makeupskolen i Odense tilbyder spændende og anderledes oplevelser til jeres polterabend. Tag din veninde, kæreste eller en anden i hånden og glæd jer til 45 minutters parmassage, hvorefter der er fri adgang til spa afdelingen, der byder på både varmtvandsbassin, damp og biosauna, lounge og meget mere.

Videos

Yoga Relaxation Music: “Wellness with the Earth” - Spa, Massage, Pilates, Sleep, Healing, Balance

Wellness herning healingsmassage odense - 0-7

Hvornår kan du prøve Jumping Fitness? Vi ønsker dig velkommen til vores lækre afdeling på 1. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies. Wellness kan være så meget. Har du brug for at kontakte polterabend. CityFys Wellness Mandag - Fredag Giv bruden eller gommen en lækker wellness polterabend på dagen eller vælg noget, hvor alle kan deltage, så det bliver en fællesoplevelse for alle. wellness herning healingsmassage odense

About wellness herning healingsmassage odense

View all posts by wellness herning healingsmassage odense →

One Comment on “Wellness herning healingsmassage odense”

  1. Excuse for that I interfere � At me a similar situation. I invite to discussion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *