Kondomet sprang sex aarhus

kondomet sprang sex aarhus

Vores seje frivillige i Aarhus var på gaden i fredags for at sprede budskabet om hvor det er at blive testet - og delte i samme omgang selvfølgelig kondomer ud! Når et kondom revner, skal du hurtigt tænke på risikoen for smitte med sexsygdomme og graviditet. Hvis du har været udsat for, at kondomet er revnet under sex. Kondomer er en god, nem og billig beskyttelse mod de fleste sexsygdomme. Hvis kondomet er for stort, kan det glide af under sex, eller der kan løbe sperm. kondomet sprang sex aarhus

Videos

Anja og Viktor, Første gang interfork.eu Kondomproducenten Durex har lanceret en kampagne, der skal få de unge til at vælge kondomet til og ikke fra, når de har sex. I England, hvor. Hvis du har haft sex med en der er smittet med HIV, og kondomet sprænger, skal du også kontakte læge så hurtigt som muligt. Det er vigtigt hurtigt at få taget  Es fehlt: aarhus. Kondomer er en god, nem og billig beskyttelse mod de fleste sexsygdomme. Hvis kondomet er for stort, kan det glide af under sex, eller der kan løbe sperm.

Kondomet sprang sex aarhus - til daglig

Nej, de fleste mænd tænder faktisk på, at du selv synes, du har en dejlig krop. Kondomer fås i et artemis tyskland tao tantra københavn af størrelser, faconer og med forskellige smagsvariationer. Faktisk viser undersøgelser, at langt de fleste par dyrker sex en til to gange om ugen, benytter sig af den gode, gamle missionærstilling og giver hinanden en smule oralsex. Hvis du mærker efter, kan du fornemme en ru, lille cirkel, og det er det eftertragtede g-punkt.

One Comment on “Kondomet sprang sex aarhus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *